Vælg en side

Hvad koster en taxa fra Chertsey?

Og hvordan du undgår at ende der?

Det er måske et lidt mærkeligt spørgsmål at stille. Men når du har læst hele indlægget, så forstår du hvorfor jeg stiller det spørgsmål.

Har du prøvet at gå i gang med noget, som du følte helt ned i din grundvold ville blive en succes? Og du så måske 30 dage eller 3 år senere stod med noget måske middelmådigt. Måske har lavet “nøjagtigt” det samme, som dig og har fået succes?

Det sker for mange mennesker. Man får som regel ikke sine ideer alene – forstået på den måde, at der oftest er flere mennesker der for den samme ide, eller en ide der ligger meget tæt på, inden for samme tid. Mere om det i et andet blogindlæg. Men hvorfor er der nogen som får succes med ideen når andre ikke gør. Hvorfor er der lukket så mange mikrobryggerier og sushi steder, selvom vi aldrig har drukket mere specialøl og spist mere sushi end vi gør lige for tiden

Det handler i mange tilfælde om kursen – og her tænker jeg ikke valutakurser. Men den kurs du sætter i din forretning. Når man som nyopstartet eller som lille virksomhed forsøger at gøre mange ting selv inden for design, kommunikation og marketing, så får man oftest lavet nogle fejl. Måske ikke store. Det kan endda være at en professionel har lavet fejlen for dig. Det kan være du har fået rådgivning, som du synes du har fuldt til punkt og prikke. Men små fejl har store konsekvenser i det lange løb.

Spiller du golf?
Hvis du har, så vil du vide at et lidt skævt slag har store konsekvenser når du når op til hullet – eller retter sagt, du når ikke derhen, hvis du holder din kurs.

Hvis du står ved tee området, og der er 350 meter op til hullet, så vil du ende 6,4 meter fra det, hvis du bare er 1 grad forkert på den. Hvis det er 3 grader, så er det næsten 20 meter.
Nu er en golfbane ret kort.

Forestil dig du skal på weekendtur i London. Du sætter dig op i flyet, og piloten letter flyet og sætter autopiloten 1 grad forkert. Så er du lidt mere end 15 km fra London, når du har fløjet de 823 km der er i fugleflugtslinje til London.

De samme sker i marketing, kommunikation og salg. Hvis du ikke har en kurs, der er 100% rigtig fra starte, så ender du et forkert sted. Måske bliver det ikke så stor en succes, som du regnede med, måske skal du løbe dobbelt så hurtigt, for at overleve. I yderste konsekvens går du måske konkurs.

Alt er jo ikke tabt, bare fordi du kommer skævt ud af starthullerne. Lige som golfspilleren og piloten, så kan du også rette op, når du ser du er ude af kurs. Men du skal selvfølgelig være klar over du er ude af kurs, før du kan rette op.

Du kan jo altid kigge i din forretningsplan og se om du holder kursen og farten. Hvis ikke, så må du rette ind. Måske er der noget med hjemmesiden, måske er du ikke på de rette sociale medier, måske er dine billeder ikke de rigtige. Måske skal din kommunikation drejes i en anden retning.

Men det er vigtigt at få sat sig ned og kigget på sin retning, den kurs man har lagt 2-4 gange om året, for at se om den holder. Brug en sparringspartner, som har forstand på de forskellige felter, så du for rettet dit kompas ind. Det kan godt være det tager lidt tid og koster nogle penge. Men det er væsentlig nemmer eller billigere end at skulle gå eller tage en taxa Chertsey, som ligger ca. 15 km syd for Heathrow lufthavn.

Og for at svare på spørgsmålet i overskriften: hvis du er så heldig, at du lander i Chertsey på en hverdag i almindelig arbejdstid, så koster turen til London ca. 80 pund

Måske har du også lyst til at læse…

Gaver til dig…

Har du set den gratis træning?

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *