Vælg en side

Om Jesper Hugh

Min filosofi er at være selvstændig skal give overskud - både på bundlinjen og personligt.
Samtidig skal det være en frihed.
En frihed til at arbejde med det man har lyst til, i det omfang man har lyst til det.
Og det er det jeg stræber efter at hjælpe mine kunder med.

Hej og tak fordi du er her.

Mit navn er Jesper Hugh Kofod. Jeg er mentor og businesscoach. Mit mål er altid at det skal være en glæde at gå på arbejde. Det skal være givende og opløftende. Når du går fra arbejde, så skal du have plus på kontoen. Ikke bare bankkontoen, men også den indre konto. Den konto som giver lyst til at gå på arbejde igen.

Min erfaring er at alle de opgaver, som ikke har noget med din kerneydelse at gøre og som bare skal laves, er dem der trækker ned på kontoen. Og mange virksomhedsejer og soloselvstændige sidder med en ineffektiv måde at tjene penge på. Det har jeg med tiden opbygget systemer og strategier til at forenkle og minimerer. Så der bliver mere overskud.

I min bunke af uddannelsesbeviser finder du blandt andet bachelor i konceptudvikling, multimedie designer, mastercoach, international autoriseret rosenterapeut, hypnotisør, projektledelse inden for Prince2 og scrum og en certificering i Emotionelle Kundetyper ™

Hvad er min drøm?

Drømmen

Jeg elsker at lære fra mig og jeg elsker at hjælpe. Jeg får en stor glæde af at se andre tage det jeg har lært dem, måske løfte det et niveau højere, og få succes.

Hvis det så samtidig kan give både dig og mig overskud – både personligt og på bundlinjen – så er min drøm gået i opfyldelse.

Min rejse indtil nu.

Hvordan jeg er kommet hertil

Du kan bare springe det over. Det bliver lidt personligt.

Som ung havde jeg en forestilling om jeg skulle være skuespiller (selvom jeg ikke bryder mig om at blive genkendt) eller journalist (på trods af at jeg er håbløst ordblind). Og det lå også i kortene i meget lang tid, at det var den vej jeg skulle gå. Jeg har faktisk været skuespiller og arbejdet med journalistik.

På et tidspunkt fik jeg mulighed for at, være med i et projekt, hvor man skulle skabe en fokus på eksisterende, og hjælpe med at lave nye kulturarrangementer og projekter. Det blev startskuddet til min karrierer inden for marketing. Alt hvad jeg har taget af uddannelser og kurser efter, har været bevidst eller ubevidst i retningen af at blive bedre til marketing, branding og virksomhedsudvikling.

Siden en gang i 90’erne har jeg været selvstændig, men i flere omgange været ansat i forskellige virksomheder og på forskellige medier – jeg har endda været partner i et stort konsulentfirma. Jeg har arbejdet med små lokale arrangementer til store internationale festivaler. Jeg har hjulpet den lille forening eller detailforretning til stor internationale kunstner og multinationale firmaer.

I foråret 2017 var jeg tæt på at dø. Og det var kun min egen hurtige reaktion og nogle utrolig dygtige læger, der gjorde at jeg kom ud på den anden side uden store men. Igen i 2020 stod jeg i lignende situation, bortset fra, at denne gang havde jeg bogstavelig talt kun minutter tilbage at leve i. Da jeg kom hjem fra hospitalet igen, besluttede jeg mig for, at jeg vil gøre det jeg holder mest af. Jeg vil lære fra mig og hjælpe andre med at bygge deres virksomhed op. Så derfor sidder du og kigger på den her side i dag.

Min måde at arbejde på er, at jeg ikke vil sidde med alt viden selv. Jeg vil lære fra mig. Når jeg er færdig med en opgave, så ved min kunde alt det de skal vide, for at klare de opgaver selv næste gang. Selvfølgelig laver jeg opgaver, hvor jeg leverer færdige produkter. Men så er det som regel for den lille enkeltmandsvirksomhed eller det lille firma, som ikke har tiden eller kompetencen til det internt.

Kundeudtaleler

Andres siger…

"Jesper har været en uvurderlig sparring for mig og min lille virksomhed"

jeg driver til dagligt en modebutik i Stenløse og har en tilhørende webshop.
Jesper har haft en stor betydning for min og min butiks udvikling de seneste 4 år, hvor vi har et tæt samarbejde.

Jesper har en stor indsigt og viden om, de mere “usynlige” dagligdags udfordringer og problemstillinger jeg står med, som leder af min virksomhed, og Jesper er altid, skarp, hurtig, inspirerende og videne om de ting jeg søger sparring og udvikling til.

Malene Duckert

Indehaver af Duckert & Co

"Jesper har stået for designet af den visuelle identitet til min nye restaurant"

Jesper har stået for designet af den visuelle identitet til min nye restaurant, 1733 – inklusivt logo og hjemmeside. Og selvom jeg oprindelig havde en anden ide til designet, så synes jeg det er blevet perfekt. Det afspejler hvordan jeg ser stedet, og er samtidig findes der en reference til bygningens historie.

Jeg er glad for mit mangeårigt samarbejde med Jesper

Dan Adelkvist

Indehaver af Restaurant 1733

"Optur og med vind i ryggen."

Optur og med vind i ryggen. Sådan har jeg oplevet at arbejde sammen med Jesper. Han er utrolig effektiv på alle platforme og opererer samtidigt med en altomfavnende indsigt i menneskelige relationer på tværs af mange forskellige fagområder. En attraktiv kombination, som sammen med hans dedikerede person og inspirerende tilgang gør ham så værdifuld for de virksomheder, han hjælper.
Og for dem, han kommer til at teame-up med.

Bine Beier

Indehaver af Bullets+Breakers

"...uden tvivl noget, der gør det hele markant nemmere!"

Jeg kan uden at blinke sige, at jeg tillægger en markant del af hvor jeg er i dag, til de værktøjer og strategier jeg har fået gennem Jesper.
Resultaterne skaber du selv, men at have en ressource som Jesper og hans indsigt i gennemprøvet strategier, er uden tvivl noget, der gør det hele markant nemmere!

Yan Knudtskov

Indehaver af Yan&Co ApS

"Jesper er manden der har sans for detaljerne som vi andre ikke ser."

– Det er ham du skal snakke med, når der skal udvikles ny koncepter.

– Det er manden der kan kombinere det rent kommunikative og designmæssig i en skøn forening.

– Det er manden du skal snakke med, hvis du skal bruge en coach, som spænder meget vidt i sit faglige ståsted.

Jeg kan varm anbefale Jesper som samarbejdspartner. Det er fantastisk, at være sammen med mennesker som Jesper, som altid har nye koncepter og forretningsideer at dele. Man kan ikke være sammen med Jesper uden at gå glad hjem!

Martin Morfjord

Indehaver af Autem Media, Norge

"Han har mere end én gang reddet mig fra digitale katastrofer"

Jeg har arbejdet sammen med Jesper på flere projekter og kan varmt anbefale Jespers skarpe syn på digitale medier. Han har mere end én gang reddet mig fra digitale katastrofer, han er altid klar til en skarp analyse af de udfordringer jeg har haft i det digitale univers.

Jesper har et utroligt stort overblik over det digitale og forretningsmæssige landskab, og hjælper gerne med at navigere i det. Han har en stor visuel indsigt og er detaljeorienteret til fingerspidserne.

Så hvis man skal have løst en opgave eller have sparring til problematikker i virksomheden, så er Jesper klart manden du skal have fat i.

Bastian Noreen Larsen

Commercial Online Manager

"Intet mindre end en fantastisk oplevelse at være kunde hos Jesper."

Tina Rasmussen

Medindehaver af Butik Charlotte

"Jesper hjulpet os med en masse idéer til hvordan vi kan blive mere synlige - for de rigtige mennesker."

Jesper har været vores guide i de Emotionelle Kundetype, vi er med hans hjælp blevet mere målrettet og bevidste om vores kunder. Dette har gjort at vi ikke spilder tid med tiltag som vi ikke ved om virker. Specielt på de sociale medier har Jesper hjulpet os med en masse idéer til hvordan vi kan blive mere synlige – for de rigtige mennesker.

Endnu en gang tak for hjælpen – jeg har lært en masse 🙂

Niklas Missel

Marketingsansvarlig hos JustaCreativeThing

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kontakt mig